Trendy 2016 Een houten pilotenbril Biologisch verantwoord!

Allereerst even wat over de beroemde merkzonnebrillen. Hoe herken je een namaak Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht aanhouden:
– Het zijn niet de goedkoopste zonnebrillen. Als je een bril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het dikwijls niet handig om een dergelijk inkoop te doen.
– Ray Ban was in vroegere tijden een merk van Bausch & Lomb. Sedert 1999 is het onderdeel verkocht.

houten zonnebril

Heb je vorige zomertijd net een hele prijzige zonnebril gekocht? Slecht nieuws. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat goedkope zonnebrillen onze ogen net zo goed beschermen tegen schadelijke straling als dure designer varianten.

Het uitzoeken van de perfecte zonnebril is vrij essentieel. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Pilotenbrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten opvallend. Een eenvoudig montuurtje is er geheel niet meer bij. Statement brillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar hopen dat je vriend / geliefde of partner nog naast je wil lopen.

Op het strand geven we ons bloot, in de best letterlijke echter ook in figuurlijke zin. Een dag uit naar het zandstrand met een nieuwe geliefde of een eerste date is een riskante operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Dat je het desalniettemin weet.
 

2016 is het jaar van waar alles in kan.

 


Houten Pilotenbrillen zijn in. Je houtenzonnebril MOET dit zomer de aandacht trekken. Het is jouw karakteristiek, je onderscheidende kwalititeit.
Hieronder de houten zonnebrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve vormen en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes brilmonturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De zonnebrillen trends voor aankomend jaargetijde zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de kleuren blauw en rood direct present zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway werden al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook eerstvolgend seizoen zien we alsmaar meer verschillende zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met eindeloze opties kun je het eigenlijk niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die daarna bij alle uitgaansgelegenheden uitstekend blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorliefde van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een trendy webwinkel met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar hebben ze hele mooie houten hier brillen in verscheidene smaken en monturen. Ook de glazen zijn leverbaar in verscheidene kleuren en uiteraard UV-400 polariserend.Geweldige houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn handmade en door de meerdere soorten hout is elke pilotenbril enig in zijn soort.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Trendy 2016 Een houten pilotenbril Biologisch verantwoord!”

Leave a Reply

Gravatar