Met deze houten zonnebrillen van Esdoorn met de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor 2016Walnoot houten zonnebrillen zijn afkomstig van de beste kwaliteit hout en passend voor zowel vrouwen als heren. Door de originele houtstructuur is elke houtenzonnebril onvergelijkbaar. Alle Walnoothouten zonnebrillen zijn handgemaakt en zijn ultra licht van gewicht. Verder zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de beste UV400 bescherming tegen zonlicht. Deze unieke zonnebrillen zijn opgebouwd uit verscheidene laagjes gekleurd hout in verschillende kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand wordt geschapen en door de verschillende tinten en de organische houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde glazen is een geweldige zonnebril. Walnoothouten zonnebrillen zijn van uitstekende deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt ingezet voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende nerven van het hout. Geen enig model houten zonnebril is identiek. Brilmontuur van Esdoornhout in meerdere houtlagen. De natuur, de kalmte, de storm, de lucht van het (hier verder lezen) seizoen en de frisse bries door de haren. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Gemaakt van solide bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je de zon houten zonnebrillen mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een mode die de komende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol bevlogenheid en vernieuwing. Een product, waar geen ander product aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en creativiteit! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd apart uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Bamboehout en hebben gepolariseerde blauwe lenzen. Bovendien zijn ze ook nog licht te dragen. Perfect voor op de zandstrand. Bovendien beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het geriefelijk om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks stuk te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer glad is ebbenhout dat bekend staat om zijn gitzwarte kleur.

 

 

Zonnebrillen van beukenhout


Eveneens gebruikt in muziekinstrument productie is beukenhout is van hoge deugdelijkheid en multi-purpose.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Met deze houten zonnebrillen van Esdoorn met de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor 2016”

Leave a Reply

Gravatar